T O P
  • By - LUL_

Inner_Staff1250

...så jeg orker ikke at forestille mig, ...


todbot_pt

Dette opslag er automatisk blevet sat til 'rettet' af en Bot. Hvis dette var en fejl, og dit opslag Ikke er blevet rettet, så ret venligst din flair tilbage til 'ret mig' og giv besked til modmail, så vi kan fixe problemet. For vores rettere: selvom dette opslag er blevet markeret som rettet, så må du gerne rette andre fejl,som ikke er rettet endnu, så skal du føle dig fri, til at skrive om fejlen. Tak på forhånd. **KOREAN SPEAKERS!** We need help at r/WriteStreakKorean. Please consider being our correctors, even just for 5-10 minutes a day. Thank you. **ENGLISH SPEAKERS!** We also need help on r/WriteStreakEN, especially in the weekends. If you have 5-10 minutes a day, please consider correcting a post or two. Thanks.


safarimus

Streak 274 Jeg har først i dag indset*, at jeg nu har mere fritid, end jeg burde have. Jeg har kun fire kurser nu, og jeg vil have seks i det næste semester… Jeg* har heller ikke mulighed* for at gå ned i timer på arbejde, så jeg ikke orker at forestille mig, hvordan min hverdag vil se ud om et par måneder. Men jeg skal have færre kurser, hvor gruppearbejde er obligatorisk og sådan* noget, så ikke alt er skidt.


safarimus

Mener du at du gerne vil have seks kurser i næste semester eller at du kommer til at have seks?


LUL_

Omg lyder det som det? Jeg mente den førstnævnte, men jeg kunne ikke klage over det sidstnævnte


safarimus

Altså det, du har skrevet, er rigtigt, men hvis der ikke skal herske nogen tvivl, kan du en anden gang tilføje ‘gerne’, så sætningen ville lyde “og jeg vil gerne have seks i næste semester.” :)