T O P
  • By -

[deleted]

"Kaikkien mielestä Amnesty pelasi Ukraina-moitteissaan suoraan venäjän pussiin" FTFY


Iso-Jorma

Jos Niinistökin on tätä mieltä niin onhan tuo valtava virhe Amnestylta. Ei varmasti ihan helpolla tätä organisaatiota kritisoi. Noh, Amnesty-faneillehan tämä(kään) ei merkitse mitään. ”Mutku Ukrainakin”


Geronimou

Merkitsee, useampikin Amnestyn jäsen on ollut aika pettynyt tämän raportin tiimoilta ja redditin englanninkielisellä puolella näkynyt pari eroilmoitusta jotka keräsivät paljon keskustelua.


Iso-Jorma

Hyvä niin. Täälläkin vaan on ollut paljon kommentteja joiden mukaan ”Amnesty did nothing wrong”. Jostain kumman syystä


Alhoon

Mitä itse niitä ketjuja katsonut, niin kyllä valtaosa sekä kommenteista että äänistä on ollut sen kannalla, että järjetön raportti Amnestyltä. Jos muutama trolli tai ryssäbotti heittänyt tuon tasoista kommenttia ja alaäänestetty syvimpään helvettiin josta modet niitä poistelee, niin kannattaako niitä edes mainita?


Iso-Jorma

Jaa, esim. tuossa eilisessä ketjussa oli melkoinen määrä viestejä jotka olivat sitä mieltä että tuo raportti oli ihan oikeassa ja koko kohu on täysin turhaa


Hodor_The_Great

Järjestön duuni on puuttua asiaan riippumatta kuka teki väärin. Ei meidän tarvitse alkaa peittämään ja selittelemään Ukrainan virheitä ja rikoksia vaikka Venäjä olisi tehnyt paljon enemmän molempia (minkä Amnesty sanoi selvästi samassa yhteydessä). Jotenkin koko länsimainen keskustelu on mennyt tavallistakin mustavalkoisemmaksi ja mieluummin toitotetaan Ukrainan propagandaa totuudenkin edelle.


[deleted]

AmneZty


tubbana

Ei Ukraina voi tehdä sotarikoksia kun puolustaa olemassa oloaan, korkeintaan hätävarjelun liioittelua


Past_Structure_2168

hyvä ville kerro niille et likainen totuus ei saa paljastua. pitää nyt kiillottaa sitä ukrainan kuvaa ja tuomita vain venäjää koska vain venäjäläiset kykenevät hirmutekoihin