T O P
wuotan19

Nyt on taasmelko vahva #vainespoojutut paikalloset tuohtuneita kun eivät pääse alueelle ja viinijuhlista aiheutuu melua.


Toby_Forrester

Tuossa Haukilahden rannalla taloyhtiö myös vaati, että Espoon rantaraitti menisi taloyhtiön ympäri, koska jos se menisi rannassa, taloyhtiön yksityisen venesataman käyttö vaikeutuisi. (Rantaraitti on siis Espoossa hieno puistomainen ulkoilureitti, joka kattaa lähes koko Espoon merenrannan. Espoo on vuosikymmeniä rakentanut sitä lunastamalla maata ja kaavoittamalla rantaa puistoksi.)


MatoKoukku

Juju onkin että vain ne kaikkein rikkaimpien päättäjien maat on kierretty :) Ei siinä, hieno reitti ja hyvä että saivat rakennettua. Vikisijät vikisee.


GetCaned

No hohoijaa. Siellä on taas monokkeli vinossa Espoossa keksitty.


Spede637

Ai että. Snobit ärsyttää snobeja. Kummatkaan ei taida ymmärtää hyvän päälle. Vai ymmärtääkö kjeh kjeh.


[deleted]

"Hattu päässä viiniä juomaan". Kaikki mikä vituttaa hyväosaisia eläkäisiä, on hyvästä.


GetCaned

Suuret on murheet. Antavat aika pellen kuvan itsestään.


markkumak

Kuinka niin? Noiden argumenttien valossa Otsolahti olisi ollut varmaan parempi paikka järjestää moinen tapahtuma. Myös esimerkiksi Tapiola festival on Urheilupuistoon työnnetty. Kadunvarsipaikat on ihan täynnä hienoina kesäpäivinä. Imo hyvä juttu että tuo järjestetään ja paikka on varsin hyvä, mutta ymmärrän myös paikallisten näkökulman.


jannne

Autoilijat tuohduttaa toisia autoilijoita, klassikko


NorthFinGay

Täällä Oulussa suljetaan Kuusisaaren läpi vievät pari pyörätietä joka kesä sellaisen ~6 viikonlopun ajaksi erinäisten tapahtumien vuoksi, eikä juuri kukaan valita kun ymmärretään että pitäähän tapahtumia olla. Tuo Haukilahden homma on kuitenkin vain yksi viikonloppu.


missedmelikeidid

Puhdasta NIMBYilyä. Pata kattilaa...