T O P
  • By -

LordArmageddian

>Jessestä ei lopulta tullut inceliä. Hänestä tuli feministi Draaman kaari kun suoraan salkkareista.


EnoughReveal3903

Jessehän ei edes ollut incel sanan kirjaimellisessa merkityksessä. Hän seurusteli ekan kerran 16v ja sen jälkeenkin niin paljon kuin itse halusi. Incelithän ovat niitä, jotka eivät saa naista, eivätkä niitä, jotka saisivat mutteivät halua (harhojensa vuoksi).


[deleted]

Hieman asiaan liittyen: Lopullisessa, ultimaattisessa "mustassa pillerissä" hyväksytään ja iloitaan naisten vapauksista toteuttaa aitoa biologiaan perustuvaa sukupuolivalintaa. Lisäksi hyväksytään biologisesti deterministinen maailmankuva, jossa itselle ei vain jaettu hyviä kortteja, joten on parempi keskittyä muihin asioihin. Tämän seurauksena ympyrä sulkeutuu ja incelistä tulee ainakin osittain feminismin ja naisten oikeuksien puoltaja. t. musta vyö ja phd incel-filosofiassa


MithrilTHammer

Ennenvanhaa näitä ihmisiä kutsuttiin askeettikoiksi ja heitä ylistettiin että mielentahto oli niin kova että keskittyi "tärkeämpiin" asioihin.


[deleted]

Tuollainen asenne on vaikea saavuttaa, jos merkityksellisimmät haaveet ja toiveet elämässä liittyvät juurikin parinmuodostukseen.


loveiseverything

Jos inceliyden ydin on pillun puute, niin uskaltaisin väittää, että todennäköisemmin saa pillua feministinä kuin incelinä.


LordArmageddian

Inceliyden ydin on se, että on niin huonot sosiaaliset taidot ettei saa naista, syytetään naisia siitä ja sitten katkeroidutaan.


loveiseverything

Mut jotenkin se just siinä on intuitionvastaista. Sen sijaan että pistäis ekstrapanoksia parantaakseen omia mahdollisuuksian, laittaa ekstrapanoksia naisten vihaamiseen, mikä ei ainakaan auta.


Used_Stud

Inceleitä ei ollut olemassakaan käsitteenä silloin kun minä olin yläasteella, mutta koulukiusaus ja syrjiminen johti lopulta siihen, että alkoi itse uskomaan, että on normaalin yhteiskunnan ja yhteisön ulkopuolella, eikä sinne tälläisellä friikillä ole asiaa. Miksi kuntoilla jos mun päälle syljetään muutenkin? Miksi edes yrittää kun kaikki nauravat sinulle selkäsi takana päivittän? Noh, onneksi yläaste ei määritä lopullista paikkaa maailmassa ja (melkein) kaikki kasvaa lopulta aikuisiksi. Varmaan tossa inceleiden katkeroitumisessa on samantyyppinen kierre: uskotaan, että peli on jo pelattu ja pinnalle ei ole mahdollista kiivetä koskaan --> katkeroitumiset tulille.


teekal

Monella tosin ne ekstrapanokset menevät "pickup artist"-tason juttuihin, jotka varmaan olisivat jo oman artikkelinsa aihe.


LordArmageddian

Koko incel-ajattelu on epäloogista, mutta helpompi on syyttää muita entä yrittää muuttua itse. Kuinka monesti olet nähnyt ihmisiä jotka ei suostu muuttumaan pätkääkään, vaan maailman *PITÄÄ* pyöriä heidän säännöillä?


randomnooblord

koska joillain ne vaadittavat "ekstrapanokset" ovat aika helvetillinen työmaa


Aybram

Heikot sosiaaliset taidot kertovat heikosta tunneälystä. Ei siinä ole kykyä ymmärtää itseään, minäkuva on kieroutunut ja tunnetaidot ovat olemattomat. Ei tuollaisella ihmisellä ole kykyä itsekehitykseen ja omien tunteidensa parantamiseen kun pohjaa ei ole koskaan rakennettu.


Arwil

Eli mikä auttaisi tällöin? Kuulostaa perin lohduttamattomalta.


RisePsychological288

Jotkut ihmiset tarvitsevat apua esim. vertaistuen tai ryhmäterapian muodossa. Jotkut ihmiset ovat itsetietoisia ja pystyvät kuvailemaan tunteitaan ja käyttäytymismallejaan hyvinkin yksityiskohtaisesti (mutta niiden muuttaminen on vaikeampaa), toiset taas tarvitsevat johdattelua.


Brrdock

Kyllä jokaisella on kykyä kohdata ja löytää itsessään ja elämässään mitä tarvitsee. Tuntuu tuo kommentti viestivän jotain kirjoittajasta itsestään, jos jostain.


FishPls

>Eli mikä auttaisi tällöin? Ei mikään. Roskasakkia ei kannata huomioida. Kyllä ne itsensä aikanaan tappavat. t. entinen mahdollinen incel


[deleted]

Sosiaaliset taidot eivtä synny tyhiöjstä yksilön tahdon voimalla, vaan vastivat kehittyäkseen niitä tukevan ympäristön. On vaikeaa kehittää niitää, jos on koulukiusattu ja vielä vaikkapa autismin spektriin kallellaan.


Used_Stud

Onhan se vaikeaa, ja Autismissa on varmaan omat haasteensa, mutta mahdollista se on. Itse sain koulussa menetetyn itsevarmuuden takaisin intissä. Yhdessä kärsitään ja tehdään tiimityötä, siinä jää tuvan ulkopuoliset nokkimisjärjestykset unholaan. Samalla kuntoni kehittyi ja laihduin, joten koin olevani tosi vahva. Samoin kavereita tuli intistä joiden kanssa oli hyvä jatkaa matkaa. Tästä sitten töihin jossa oppi taas lisää ja tuli solmittua uusia ihmissuhteita. Nyt on vaimot ja talot ja hyvät setit ylipäätänsä. Vaikea uskoa mistä henkisestä montusta sitä ponnistettiin. Pitkä tie, mutta ei mahdoton.


combinationofsymbols

Intti oli juuri se paikka missä potkittiin kunnolla maahan. Siellä oppi, että isommat ja röyhkeämmät saavat tehdä mitä haluavat.


Used_Stud

Harmi, että kokemuksesi oli negatiivinen. Varmaan riippuu aika paljon varuskunnasta ja puolustushaarasta. 2/12 - meillä oli nollatoleranssi kaikennäköiseen syrjimiseen ja kyykyttämiseen. Pahimmatkin suuhengittäjät otettiin mukaan ja pidettiin yhteisössä eikä ketään suljettu ulos.


jamaisvivant

Mielenkiintoista on myös sukupuoliero. Silloin kun /r/trufemcels oli vielä olemassa lurkkasin sitä jonkun verran. Siellä lähinnä ryvettiin itsesäälissä, miten ollaan niin rumia, ja ettei kukaan mies tule koskaan oikeasti rakastamaan heitä. Hyvin vähän oli mitään väkivaltafantasioita miehiä kohtaan tai yleisestikään sellaista raivon ilmapiiriä. Enimmäkseen nämä naiset surkuttelivat yhdessä sitä, että olivat saaneet huonot numerot geenilotossa. Kai tuo bännättiin sitten samalla kun reddit yleisesti bännäsi kaikki incel-subit.


LordArmageddian

Olen myös tietoinen tästä puolesta, ja voisin väittää että molemmissa on takana sosiaaliset paineet. Miehiltä odotetaan että se voi pokata naisen kun naisen, koska onhan tosimiehen mitta se että panee niin saatanasti. Kun taas naisten oletetaan että pitää olla olla poikkeuksellisen kaunis ja muodokas, että saa miehet haluaa sut, ja se luo paineita. Mutta mitä jos nämä incelit ja femcelit saataisiin kuvainnollisesti naitettaisiin yhteen, mitä siitä tulisi? Supercel? Oh wait.


skipdip2

Perseleitä tuommoisesta vain tulee.


[deleted]

Veikkaisin, että iso osa inceleistä, kokee tilanteen aikalailla tuolla tavalla, että se geenilotto on hävitty ja nyt ei mahda mitään. Mutta jotkut miehet eivät erinäisistä syistä hyväksy asianlaitaa, ja seurauksena on joko itsetuhoisuus tai maailmalle kostaminen. Tällaiset miehet sitten saavat tietenkin enemmän huomiota ja radikalisoivat myös muita.


sotesankari

Eikös /r/femaledatingstrategy ole tuon naisvastine? Toki nuo eivät liene kirjaimellisesti inceleitä, koska tapailevat miehiä, mutta misandristien manipulointipaikka tuo on. Vertautuu siis ehkä enemmän redpilliin nyt kun aiheesta ääneen pohdin kuin inceleihin. Mutta ne lienevät aika lähellä toisiaan.


jamaisvivant

FDS on enemmän vastine jollekin PUA-paskalle, eli siis tosiaan TRP:lle jos subeista puhutaan.


Tayttajakunnus

PUA = pick up artist ja TRP = the red pill, jos oikein ymmärsin ja joku muukin miettii.


jamaisvivant

>jos oikein ymmärsin Juu.


fuzzygondola

Ei ongelma ole siinä etteivät he "saisi naista". Internetsukupolven pojille ei kelpaa enää tyttöystäväksi keskiverto, ehkä jopa heidän kanssa omantasoisensa nainen. Jäädään kotiin katselemaan Riley Reidin seikkailuita mieluummin kuin tyydytään tavalliseen ihmiseen.


Roland_08

Täysin samaa retoriikka kun inceleillä, sukupuolet vaan toisin päin.


FishPls

>Inceliyden ydin on se, että on niin huonot sosiaaliset taidot ettei saa naista Vähän karrikoiden kirjoitit, "incelien" haasteet eivät usein johdu ainoastaan huonoista sosiaalisista taidoista.


ovelanimimerkki

Oli kyllä huvittavan dramaattiseksi tehty juttu, kaikkine mustavalkoisine hupparikuvineen ja punaisine pillereineen.


StoatyStoat

Toivottavasti Jesse vielä joskus ymmärtää että seksismi ei ole ratkaisu mihinkään.


ApiaryFantasy

Incel-kulttuuri on helppo ymmärtää. Kun ihminen syrjäytyy eikä saa apua, sitä haetaan vertaisilta. Syntyy kupla, jossa kokemukset ja näkemykset kertautuvat ja muuttuvat äärimmäisiksi. Näinhän kuplissa yleensä käy. Perimmäinen ongelma on yhteiskunnan kyvyttömyydessä tarjota tilaa nuorten miesten kokemille ongelmille. Miehen odotetaan yhä olevan aloitteellinen parinmuodostuksessa ja seksuaalinen "saamattomuus" on sosiaalisesti halveksittua. Nämä aiheuttavat ahdistuneisuutta, jolla ei ole julkista purkukanavaa. Siksi on purettava sitä kuplassa, mikä johtaa ääriajatteluun.


Luciferinante

Ongelma on myös ehkä epärealistiset odotukset. Niinku tuossa jutussa mainittiin "epäreilua että kiinnostava nainen jo seurustelee toisen kanssa" Nykytrendi tinderit ja muut somet ajaa omia odotuksia hyvin harhaiseksi jopa, tulee harha että nuoret, kauniit ja menestyneet on itselle saatavilla parisuhdemarkkinoilla vaikka olisikin itse koulut keskeyttänyt peräkammarin poika/tyttö joka ei osaa edes tervehtiä toisia, käydä suihkussa ja peilikin särkyy kun siihen katsoo.


circumnavicat

Kaikella kunnioituksella itseäni ja mun kumppania kohtaan, me ei olla kumpikaan mitään missikilpailujen voittajia. Ja silti toisemme löydettiin ja ollaan onnellisia yhdessä. Jos katsoo kadulla käveleviä ihmisiä ja pariskuntia, todella monet heistä on täysin tavallisia. Ei mitään 10/10 adoniksia ja seireenejä. Jos itse on 4 ei voi saada 10.


Luciferinante

Niinpä. Mutta aika monilla tämä realismi puuttuu. Toki hyvähän minä olen puhumaan, ikää 30+ ja vain yksi oikea parisuhde nuorempana ja muuten yksin elellyt, selibaatissa vuosiakin putkeen, mutta taustalla on ehkä enemmän kunnon traumat ku varsinainen nirsous.


circumnavicat

Musta tuntuu että olisin ihan samassa tilanteessa ellei tämä yksi lottovoitto olisi osunut tielleni deittisovelluksessa.


LordArmageddian

^ notta tämä että.


ovelanimimerkki

Tämä olisi kyllä enemmänkin se asia mistä toivoisin että incel kulttuurista puhuttaessa keskityttäisiin. Sen sijaan että kauhisteltaisiin ääriajattelua ja naisvihaa, voitaisiin paneutua niihin syihin, miksi nuoret miehet syrjäytyvät, ja miksi se osalla sitten johtaa tähän ääriajatteluun. Kyllähän tässäkin sitä sivuttiin, mutta mielestäni koko juttu jäi vähän sellaiseksi ikävän ilmiön ikävyydellä mässäilyksi, rakentavan pohdinnan sijaan.


BeerBearBoy

Minua kiinnostaisi tietää miksi naisilla ei ole syntynyt vastaavaa incel -kulttuuria. Edes femaledatingstrategyssa ei kehoteta tappamaan miehiä seksin tai muun takia. Voi olla poikkeuksia, mutta noin yleisesti ottaen naisviha on saanut netissä huomattavasti enemmän tilaa ja rajummat mittasuhteet miesvihaan verrattuna. Miksi naiset, joita on vuosi tuhansien ajan raiskattu, hakattu, myyty vanhoille miehille raiskattaviksi omien vanhempien toimesta ja tapettu, eivät ole kehittäneet yhtä tiukassa istuvaa sairasta väkivallan ja vihan alakulttuuria? Miksi jotkut miehet incelöityvät kun eivät saa seksiä? Tässä voisi ajatella olevan syynä esimerkiksi huono-osaisuutta, lapsuuden traumoja tai mielenterveyden ongelmia. Huono-osaisuus kuitenkaan katso sukupuolta, lapsuuden traumoissa tilastollisesti ovat yliedustettuna tytöt, jotka kokevat seksuaalista ahdistelua ja väkivaltaa poikia useammin ja jo teini-ikäisillä tytöillä on tilastollisesti poikia enemmän masennusta. Opetetaanko pojille tyttöjä enemmän haitallisia coping-keinoja? Tekeekö miesten korkeampi testosteronitaso heistä alttiimpia vihalle ja aggressiolle? Mistä tämä ilmiö johtuu?


[deleted]

Naisille väkivalta ei yksinkertaisesti ole yhtä yleinen toimintatapa kuin miehille.


ApiaryFantasy

Oma intuitio sanoisi, että nuoret miehet ovat kautta aikojen reagoineet syrjäytymiseen väkivallalla. Onko syy "nature" vai "nurture" lienee niitä kysymyksiä joista asiantuntijat saavat vääntää. Miehet ovat käsittääkseni yliedustettuja yhteiskunnallisessa syrjäytymisessä. Se osaltaan saattaa selittää, miksi juuri miehillä ilmenee myös tällaista vääristynyttä ajattelua enemmän. Meiltä myös puuttuu paljon tutkimusta miesten kohtaamista haasteista, joka olisi tehty kohteen tilannetta ymmärtävällä tavalla.


MithrilTHammer

Ennen käytiin tasaisin väliajoin sotia jotka karsi hyvin osan miehistä pois. Nuorten miesten aggressiot sai sillä purettua ja kotiin palaavia miehiä vähemmän jolloin parin saanti helpompaa. Varsinkin kun vanhassa mallissa mies oli perheen elättäjä jolloin jo perus työn omaava henkilö sai parin itselleen. Nyt ei ole sotia ja mies ei ole automaattisesti perheen elättäjä, joten parisuhteen saaminen hankaloitunut osalle, joka syrjäyttää ja hankaloittaa suhteen saamista. Paha sanoa miten tilanteen korjaamista ilman jotain "100 Inceliä lähetetään saarelle, viimeinen elossa oleva saa *Stacyn*" ohjelmaa, tai että hyväksyttäisiin nykyinen tila.


FishPls

>Onko syy "nature" vai "nurture" lienee niitä kysymyksiä joista asiantuntijat saavat vääntää. Tuosta on jo ihan tarpeeksi väännetty, ja vastaus on nature. Kyllä, miehet ovat perseestä. Jos kiinnostaa lisää, katso vaikka Youtubesta Robert Sapolskyn Stanford luentoja.


MOBrierley

>Miksi naiset, joita on vuosi tuhansien ajan raiskattu, hakattu, myyty vanhoille miehille raiskattaviksi omien vanhempien toimesta ja tapettu, eivät ole kehittäneet yhtä tiukassa istuvaa sairasta väkivallan ja vihan alakulttuuria? En pidä kärsimys-olympialaisia mitenkään järkevänä tulokulmana, mutta ei keskimääräisellä miehelläkään nyt mikään helppo elämä ole ollut vuosituhansien saatossa. Siinä missä naisilla on ollut edes joku itseisarvo sukupuolensa takia, niin miehillä on ollut lähinnä välinearvoa työntekijöinä tai sotilaina. >Miksi jotkut miehet incelöityvät kun eivät saa seksiä? Vaikka incel-piireissä seksi onkin usein puheenaiheena, niin tässä on kyse laajemmin siitä, että nämä miehet ovat täysin eristyneitä vastakkaisesta sukupuolesta. Naisilla usein on ongelmana dorkat miehet, jotka osoittavat olevansa kiinnostuneita vain seksistä, mikä ei varmaankaan ole sekään kivaa. Mutta näillä miehillä taas on vastassaan täydellinen musertava radiohiljaisuus. >Huono-osaisuus kuitenkaan katso sukupuolta, lapsuuden traumoissa tilastollisesti ovat yliedustettuna tytöt, jotka kokevat seksuaalista ahdistelua ja väkivaltaa poikia useammin Lapsista pojat kokevat enemmän seksuaalista ja fyysistä väkivaltaa. LISÄYS: ...vanhempiensa ja sisarustensa toimesta. Pojat ovat myös ulkopuolisten kohdistamassa väkivallassa suuremmassa riskissä tyttöihin nähden, mutta seksuaalista häirintää tytöt luultavasti kokevat enemmän. >Mistä tämä ilmiö johtuu? Ilmiö ei luultavasti johdu mistään edellä mainituista, vaan juurisyy ihan miesten ja naisten lukumäärissä ja parisuhdemarkkinoiden dynamiikasta. Miehiä syntyy 5 prosenttia enemmän, parisuhteet muodostuu keskimäärin vanhemman miehen ja nuoremman naisen välille, joka sitten jättää nuoret miehet heikompaan asemaan ja niin edelleen.


Brrdock

Pohjimmiltaanhan nämä incel ilmiöt kai lähtevät kyvyttömyydestä hallita omaa elämäänsä, koetusta vallanpuuttesta, niin miehille väkivalta on aika ominainen, yksinkertaisin ja helpoin keino vallan saamiseksi, tai pakottamiseksi muihin, edes fantasioiden muodossa, jos sitä ei saa tai vaivaudu saamaan itseään kohtaan. Naiset ehkä saavat enemmän vallan tuntua tollaisista femaledatingstrategy jutuista, tai muuten vaan joutuvat fyysisistä syistä tekeytymään luovemmaksi. Saattaa olla hormoneilla vaikutusta, mutta yhteiskunnallisesti ja kulttuurillisestikin ainakin on korostettuna miehille fyysinen vahvuus ja naisille seksuaalinen valta.


BeerBearBoy

Vähän siinä mielessä ravistelen puuta, että mun mielestä naisten seksuaalinen valta on hyvinkin olematonta. Naisia esineellistetään ja pakotetaan seksiin kaikkialla maailmassa. Meillä Suomessakin Sexpon mukaan noin 40 000 naista kokee vuosittain seksuaalista väkivaltaa. Missä on se seksuaalinen valta?


Brrdock

Tarkoitan juuri tällaista kulttuurillista asetelmaa, missä miesten rooli on lähestyä ja liehitellä naisia, ja naisten rooli taas olla mahdollisimman viehättäviä, jotta saisi vedettyä puoleensa "parhaat" miehet, mistä sitten valita kumppaninsa.


FishPls

>mun mielestä naisten seksuaalinen valta on hyvinkin olematonta Paskaa mutuilua, älä kirjota tämmöstä ilman tietämystä. Kuten jo toisessakin kommentissa kehotin, katso Youtubesta Robert Sapolskyn Stanford luentoja, siellä on parinkymmenen tunnin edestä asiaan vuosikymmeniä perehtyneen arvostetun tutkijan analyysiä aiheesta joka todistaa olettamasi vääräksi. Aloita tästä: https://youtu.be/NNnIGh9g6fA


pinkbathroomrug

Koska miehet ovat luonnostaan naisia parempia vain yhdessä asiassa - *väkivallassa*. Mun teoria (ja lohtuajatus kun patriarkaatti ahdistaa) sille miksi naiset eivät koskaan ole syrjäyttäneet miehiä ja perustaneet toksista matriarkaattia on ihan se, että me naiset ollaan liian älykkäitä siihen. Naisille kyllä opetetaan enemmän rakentavia selviytymiskeinoja, joista suurin on varmaan avoin tuki toisilta naisilta.


Sturmuoti

> Koska miehet ovat luonnostaan naisia parempia vain yhdessä asiassa - väkivallassa Ollaan me aika monessa muussakin asiassa. Lähes kaikissa fyysisissä ponnisteluissa miehet ovat naisia yleisesti ottaen parempia. >Mun teoria (ja lohtuajatus kun patriarkaatti ahdistaa) sille miksi naiset eivät koskaan ole syrjäyttäneet miehiä ja perustaneet toksista matriarkaattia on ihan se, että me naiset ollaan liian älykkäitä siihen. Ette ole. Syy on se että keskimäärin naiset ovat miehiä huomattavasti fyysisesti heikompia.


Arct1ca

Rikkinäinen ihminen jota naiset ovat ensin pahoinpidelleet niin fyysisesti kuin henkisesti ja sen jälkeen huijanneet. En sinänsä ihmettele kun yhdistetään huonoon itsetuntoon, että ajautuu ylilaudan incelkerhoihin. Hyvä kuitenkin, että löysi sieltä pois. Kuinkakohan moni muu tulee samanlaisista lähtökohdista?


Adept_Concert_298

Millon peräkammarin pojista tuli mediaseksikkäitä


jamaisvivant

Kun ne alkoivat löytää toisensa netissä ja muodostaa radikalisaatioon johtavia kaikukammioita. Ennen netin anonymiteettiä en usko kovin monen miehen uskaltaneen avautua seksuaalisesta turhautumisestaan muille miehille, se on aika arka aihe.


[deleted]

[удалено]


Harriv

https://en.wikipedia.org/wiki/Incel


jamaisvivant

Tuossa artikkelissa avataan aika laajasti termin incel merkitystä.


[deleted]

[удалено]


jamaisvivant

Niin, kirjaimellisesti. Toisaalta se on myös ideologia ja alakulttuuri.


[deleted]

[удалено]


jamaisvivant

Sinulle /u/Harriv jo linkkasikin Wikipedia-artikkelin jossa on oma osionsa Ideology. Tässä IS:n artikkelissa myös sivutaan sitä ideologista puolta.


hardkokki

En kanssa ymmärrä, eikös melkein kaikki meistä kuitenkin voi masturboida? Ei se nyt mitään selibaattia ole jos seksiä kuitenkin harrastaa, olikin se sitten itsensä kanssa.


[deleted]

Kyse ei ole edes seksistä, vaan siitä, että vastakkaisen sukupuolen edustaja aidosti haluaisi olla kanssasi. Seksiä ja hellyyttähän voi helposti ostaa, jos on niitä vailla, mutta se ei koskaan tule olemaan sitä aitoa kamaa.


jamaisvivant

Jep, ei tyypillistä inceliä yhtään ilahduttaisi seksityöntekijän palveluiden käyttö ainakaan pidemmällä tähtäimellä. He haluavat tuntea olevansa aidosti haluttuja ja hyväksyttyjä, mikä on ihan ymmärrettävää. Edit: Tosin sen tajuaminen, ettei seksi itsessään ole kovin kummoista, voisi ehkä helpottaa joitain heistä olemasta niin obsessoituneita siitä.


[deleted]

Aika outo ajatus, että seksi ei ole kovin kummoista. Itselle elämäni onnellisimmat ja palkitsevimmat kokemukset ovat olleet seksiä. Edit: Olisin varmasti hyvin katkera jos jäisin ilman ja tietäisin mistä jään paitsi. Nytkin harmittaa, ettei sitä ole enemmän ja parempaa.


jamaisvivant

Riippuu ihmisestä. Minusta seksi pelkkänä fyysisenä aktina ilman emotionaalista sidettä on lähinnä ahdistavaa suorittamista.


realFasterThanLight

Olen kokeillut sitä, ei ollut sama asia.


silenttii

No mutta kun Siihen Oikeaan Seksiin tarvitaan myös sitä toista osapuolta... Ehkä "tahdonvastaisesti selibaatissa olevat" on väärä termi kuvaamaan tätä porukkaa, "saamattomat runkkarit" olisi mielestäni paljon kuvaavampi, mutta joku saattaa tästä pahoittaa mielensä :D