T O P
  • By -

FuckAllUsernames

Jotta voi pyllistää itään pitää kumartua länteen.


Iso-Jorma

Lämmin kiitos, Vladimir Vladimirovits!


tterriii

Idästä ei taida löytyä mitään hyvää mitä kohti kumartua, joten parempi kumartua länteen.


tohelot

Näissä olosuhteissa mielummin länteen kuin itään. Kuitenkin ollaan katsottu tätä hommaa jo tarpeeksi pitkään mitä idässä tapahtuu, eikä homma ole muuttunut, joten tämä on oikein hyvä ratkaisu.


Finlandiaprkl

Tiivistelmää?


Reddit-tunnus

Unto Hämäläinen vertailee Suomen Nato-keskustelua EU-liittymiskeskusteluun. Ei siinä mitään hirveän uutta tiivistämisen arvoista ole, mutta sujuvasti Hämäläinen kirjoittaa.


ge6irb8gua93l

Suomalaisessa mielenlaadussa Suomi kumartaa aina joko länteen tai itään. Kumartelu on se, mitä Suomi tekee. Olemme orjakansa.


the_wessi

Suoraselkäinen kättely tasavertaisten kumppanien kesken ei ole kumartelua, paitsi niiden silmissä, joilla on heikko itsetunto. Populistisessa ajattelutavassa tämä on yleistä, näissä piireissä pyritään etsimään ihmisryhmä, joka on joko näennäisesti tai oikeasti alemmassa tai alisteisessa asemassa. Suomalaiset eivät ole sen enempää orjakansaa kuin muutkaan, jotkut vain pyrkivät joko kovalla huudolla tai pikkuasioista nillittämällä antamaan sellaisen kuvan.


eaglespayback

Pitäis lähteä tuonne itään vapauttamaan loput alistetuista suomalais-ugrilaisista kansoista. Ja ei emme alistaisi heitä Suomen tasavallan alle vaan perustaisimme Suomalais-Ugrilaisen liittotasavallan!


[deleted]

[удалено]


eaglespayback

Juuri näin. Harmillisesti rakas länsinaapurimmekaan ei selviä ilman alueluovutuksia, nimittäin Meänmaa pitää vapauttaa!


Kyykkyhyppy

Koska olette lähdössä? Mulla aika täynnä jo kalenteri, mutta voidaan katsoa kaikille sopivaa aikaa. Ennen kesäkuuta ei kyllä millään ehtisi. Meneeköhän siellä pitkään ja minkälainen majoitus siellä perillä on? Jos en itse pääse, niin markkinoinnista Tomppa saattaisi ehtiä. Se kuitenkin tuntee hyvin Venäjän ja on käynyt kerran Pietarissa risteilylläkin.


ge6irb8gua93l

Oota luulet että voitais päättää että mietitään sellasta että laitettaan tästä ehkä doodle jonne porukka voi laittaa mitkä päivät niille saattais sopia.