T O P
  • By -

EmulatedTurku

Alunperin lääkäreiden ainoa vaihtoehto oli kirjata asioita kynällä. Joku näki varmaan näitä kirjauksia ja totesi että "Ei perkele, parempi olis varmaan jos vaan sanelisivat nauhalle". Noh niin lääkärit alkoivat sanelemaan asioita kirjaamisen sijaan, jotta joku paremman käsialan omistava ihminen voi sitten kirjoitella asiat auki. — No ei jumalauta ne lääkärit alkoi puhumaan jotain suomi-latinaa, eikä kukaan taaskaan tajua mitään. Eikä kirjoittaja saa enää selvää sanoista, joten kirjaamisesta ei tule mitään. Suuressa viisaudessa päättäjät keksivätkin että "jos me nyt opetetaan saneluiden litteroijat puhumaan latinaa niin lääkärit lakkaavat todennäköisesti puhumasta kokonaan. Tällä kertaa annetaan niille omaa lääkettä!" Ja niin Apotti-hanke sai alkunsa.


10102938

En pidä omaa käsialaani mitenkään hyvänä mut tsiisus sentään. Tunnistan tuolta välissä sanat "on" ja "se".


velsu

Yllättävän luettavaa tekstiä imo. Litteroin >Koolalunnighe >- Allusemassa postunhssa oli pilutti honson losveksk. >- Pnen vuoks joskun näytteen orasta hondutar. >- Hyvin parlena on se, ettet tdytl kryptnottom slonn kyristi, niko on työssry postinn ase >- Kälun sibu jostalun lurun Bonossa.


Zentti

Tää näyttää joltain viron ja unkarin sekoitukselta :D


velsu

Google kuvitteli tuon olevan suomea. Translaten läpi englanniksi; >Koolalunnighe >- In the submissive postunhs there was a slut honson losveksk. >- For some reason, sometimes a sample of a nasty hondutar. >- It is a good thing that you are not working with a cryptocurrency, Niko is a working gun >- Kälu sibu jostalun lurun Bono.


Think_Fast123

Aivan tämä olikin nykykirjallisuutta. Op on selvästikin runoilijamestari, varsinainen suurkynäilijä


velsu

Jotain nykyräppiä tuo kolmas rivi on *Yo', Good you aint in tha crytobusiness, niko is a working gun*


[deleted]

lämmittää mieltä tuo piluttaminen


Tomino321

Koolalunnighe voisi olla joku paikka tyyliin Australiassa


Harri_Ruukuttaja

Pitäisi lukea siis: Käsialanäyte (alleviivattuna) -Aikaisemmassa postauksessa oli puhetta huonosta käsialasta. ->Tämän vuoksi postaan näytteen omasta käsialastani -Hyvänä puolena on se, että teksti kryptautuu suoraan kynästä, mikä on työssäni positiivinen asia -Kaikkea sitä postaakin karman toivossa


10102938

En usko, u/velsu versio on parempi. https://www.reddit.com/r/Suomi/comments/s7mmoa/oman_el%C3%A4m%C3%A4ns%C3%A4_l%C3%A4%C3%A4k%C3%A4ri_tarjoaa_k%C3%A4sialan%C3%A4ytteen/htau12g/


Jezezze

Jahas, eli alapeukkua karmahuoralle


Kuraloordi

Toi on ihan siistiä, saa selvää kun vähän arvailee. Jotenkin naurattaa, miten porukka kiukuttelee täällä lasten käsialasta. Varsinkin meillä miespuolisilla on ollut jo iät ja ajat ihan järkyttävän paskaa käsialaa. Edesmennyt 60 luvun isäni omasi paskan käsialan ja itse en sen parempaa saa aikaiseksi. Valitettavasti poikani on kanssa samassa kategoriassa, toki hän käyttää kynää paljon vähemmän kuin minä käytin (Ei parantunut vaikka kuinka sauhutin menemään kynällä). Ekalla luokalla oleva tytär taas kirjoittaa todella nätillä käsialalla.


apartypooper

> Ei parantunut vaikka kuinka sauhutin menemään kynällä Jos vain sauhutat menemään niin kehityt sauhuttamisessa, muttet niinkään selkeydessä. Käsialan parantaminen vaatii tietoista yritystä.


Harri_Ruukuttaja

Vaikka olenkin samaa mieltä, niin mielenkiintoisena anekdoottina omalla äidilläni on huonompi käsiala kuin isällä.


Muhaattioust

Lukiossa eräs opettaja sanoi mulle: "käsiala saa olla kuin suoraan mielipuolen päiväkirjasta eli kuhan vaan itse saa selvää". t. lähes yhtä epäselvää tekstiä omissa muistiinpanoissa ja kokeissa kirjoittanut


Lejonhufvud

Tässä varmaan viitataan aiemmassa postauksessa olleeseen kakaran käsialaan? On aika eri asia, jos oma käsiala on muistiinpanoissa suttuista kuin, että koevastauksessa käsiala on sotkuista.


Harri_Ruukuttaja

Oma käsiala ei ole tenteissä ollut paljon (jos ollenkaan) tätä parempaa. Tenteissä ongelmaksi muodostuu se, että käsi ei pysy mielen perässä, kun muodostan vastausta, jolloin teksti menee suttuiseksi, kuten myös muistiinpanoissa.


NeilDeCrash

Suttupaperi on kaveri.


Harri_Ruukuttaja

Olisin vedonnut aikaan, mutta olin aina nopea tenteissä, joten totuus taitaa olla laiskuuden puolella.


aarretuli

Taisin tunnistaa yhden sanan, jostakin, jeij.


ScandinavianStoner

Jokanen kyllä pystyy kirjoittamaan hyvää ja selvää käsialaa jos vain viittii.


Harri_Ruukuttaja

> Jokanen kyllä pystyy kirjoittamaan hyvää ja selvää käsialaa jos vain viittii. Ei voi.


[deleted]

[удалено]


Harri_Ruukuttaja

Mites vaikka [tämä](https://www.chop.edu/sites/default/files/styles/3_4_portrait/public/rehab-patient-chase-amputated-hands-feet-3x4.jpg?itok=qlvWut-3) kaveri kirjoittaa hyvää ja selvää *käsi*alaa.


ScandinavianStoner

Ellei sulla ole jotain sairautta niin olet vain laiska etkä viitsi yrittää tarpeeksi.


ScandinavianStoner

[Näin?](https://youtu.be/VUwb4hHwXNI) Asenteest kiinni.