T O P
  • By - velsu

Iso-Jorma

Jos ministeri on sen verran ymmärtämätön ajankäyttönsä suhteen että pyrkii ministerin, kansanedustajan ja kunnanvaltuutetun tehtävän ohella vieläpä aluevaltuustoon niin mielestäni olisi jonkun valtiollisen toimijan syytä puhaltaa peli poikki. Olisi selkeä peruste siirtää tämä henkilö holhouksen alle tahi ainakin auttaa häntä suoriutumaan aluevaltuuston varmasti vaativasta tehtävästä erottamalla hänet niin ministerin kuin kansanedustajan toimesta


Arct1ca

Joko ymmärtämätön, tai sitten jotkut kansanedustajat, valtuutetut yms. muut eivät oikeasti tee paljon mitään, kokous- ja muiden noston lisäksi.


Elukka

Pikkukunnassa voi olla, että eivät tosiaan tee paljoakaan, etenkin jos eivät ole hallituksessa, lautakunnissa yms. Kai ne isommissakin kaupungeissa voivat päästä suht helpolla, jos vetävät kevyesti ja eivät hakeudu erilaisiin lautakuntiin yms. Se vaan, että onko sinne järkeä ehdoin tahdoin tunkea, jos ei ole tarkoituskaan kun tulla kerran parissa viikossa yhteen kokoukseen. Ymmärrän, että ääniharavia tässä haetaan listoille ja poliitikko hakee itselleen näkyvyyttä ja työpaikkaturvaa, mutta etenkin ministerien ei pitäisi olla muissa duuneissa ja kansanedustajankin pitäisi olla sen tasoinen työ, että ei ole tarkoituksenmukaista ravata ties missä sivuduuneissa ja kotikunnan edustustoissa.


10102938

Tätä samaa tulin sanomaan. Senkus hakevat aluavaltuustoon ja vaikka kunnanvaltuustoon, mutta ihan ajankäytön takia ministerin ja kansanedustajan virka pitäisi luovuttaa samalla pois. Ihan noiden virkojen määrästä voi päätellä kuinka paljon tietyt ministerit käyttää oikeasti aikaa siihen mikä on tärkeintä, koska ei sitä aikaa rajattomasti riitä neljään virkaan.


Karvakuono

Kyllä ne tajuaa, että ei kaikkialla kerkiä olemaan. Mut pakko olla ehdolla puolueen takia ehdolla. Suhteellinen vaalitapa velvoittaa.


hauki88

Saadaan uusi syy palkata 10 lisää tover... ööh avustajaa


Fit_Library1023

Kommareilla tovereita riittää. T: erityisavustajat


sefsefsfdddef

Jos siellä ei tee muuta kuin nosta palkkaa ja toimii kumileimasimena kaverin pöytälaatikko firmojen tarjouksia käsiteltäessä kaikki menee varmaan ihan hyvin. Maantapa ja pian olisi varmasti palkannosto kierros ahkerille poliitikoille, jotka istuvat kolmella pallilla yhtä aikaa.


Kerrah

Mahtuisi vielä europarlamenttiin...


Sampo

> niin mielestäni olisi jonkun valtiollisen toimijan syytä puhaltaa peli poikki Mikä tämä valtiollinen toimija voisi olla? Hallitus (joka koostuu ministereistä)?


Iso-Jorma

Eiköhän oikeuskansleri olisi passeli tähän touhuun. Saisi jotain oikeaakin tekemistä


SlowRanger

> Marinin hallituksen ministereistä kuusi pyrkii ministerin, kansanedustajan ja kunnanvaltuutetun tehtävän ohella aluevaltuustoon. He ovat Annika Saarikko (kesk), Mika Lintilä (kesk), Antti Kurvinen (kesk), Jari Leppä (kesk), Tytti Tuppurainen (sd) ja Li Andersson (vas). Nämä häpeäpaaluun, erityisesti jos kehtaavat vielä valittaa mediassa miten on kiire ja rankkaa.


Sampo

Yllättäen vain hallituspuolueissa harjoitetaan moista perseilyä. Kokoomus ja Persut selviävät puhtain paperein. /s


Rapameister

Montakos kokkari- tai persuministeriä meillä olikaan nytten? /s


Sampo

https://i.imgur.com/utzTCyo.png


Rapameister

/s


ovelanimimerkki

Nyt on hyvä bongata sieltä listoilta ne poliitikot, jotka selkeästi ahmivat itselleen vain valtaa vallan takia, ja olla äänestämättä heitä sitten tulevissakin vaaleissa. :)


Bypes

Muistanpa olla äänestämättä noita missään vaaleissa. Aluevaalit ois tilaisuus jakaa valtaa, ei keskittää sitä.


tomatofactoryworker

Kysehän on siitä, että ovat ehdolla koska ovat tunnettuja saavat puolueelle enemmän ääniä ==> enemmän edustajia. Eivät siis varmastikaan laita tikkua ristiin missään valtuustoissa.


pelle_hermanni

Aina voi käydä ääniharavana ja sitten luopua penkkipaikasta?