T O P
Laiska_saunatonttu

Tupakka, viina ja villit naiset...


SanSamurai

Selkään parikytä senttiä terästä on vain pahoinpitely? Toinen kohokohta uutisesta oli vetoaminen impulsiivisuuteen, jota tuomioistuin ei ottanut huomioon. Miten se edes toimisi? Pitäisikö siinä näyttää oikeusistuimelle todisteita siitä, että ylipäänsä osoittaa heikkoa harkintaa elämässään?


deranger777

Jos olisin tuomari niin tuohon vetoaminen olisi varma tae sille että varmasti istuu koko tuomion. Siksihän tuo sinne linnaan on alunperin pantu, kun ei osannut käsitellä "impulsiivisuuttaan". Impulsiivista puukottajaa ei pidä päästää kadulle ennenkuin on oppinut hillitsemään himonsa/hoppunsa.. +Pisti silmään tuo itselläkin että murha ei ollut kaukana jos keuhkopussi on puhkottu, puoli vasen ja veitsi +20cm veressä. Hiukka paskempi tuuri niin sydänpussi rikki ja kuolema siihen paikkaan. Hieman tuntuu että mahtaako tuo edes ymmärtää tuota kuinka lähellä oli tappaa toisen ihmisen.


Oxygenisplantpoo

Kännis ja läpäl.


Plane-Ad-3761

Vähän jännitystä parisuhteeseen, kun koskaan ei tiedä milloin saa puukosta


Northern_fluff_bunny

[Pakko tappaa ihminen](https://www.youtube.com/watch?v=fv-V44B-nEs) tai vähintään yrittää. >MIES ja Ala-Kantti ovat sittemmin tehneet sovinnon Hetken pysähdyin tän kohdalla mut tulin siihen tulokseen, että jos joku puukottas mua selkään niin emmäkää haluis tapahtuman jälkeen vittuilla kyseiselle henkilölle


dedbet

Ihan ymmärrettävää, jos raittius laittaa puukottelemaan siippoja mutta ei sitä puolustuksena kannata käyttää.


yeum

Juokaa viinaa lapset, pysyy teidänkin parisuhde kunnossa!


Parrta

Tymäkällä viinanhajulla saa oikeudesta kuulemma ehdollisia tuomioita kaikista rikoksista.


ellilaamamaalille

Noinhan tuon otsikon helposti ymmärtää. Luultavasti molemmat olivat vahvasti kännissä raflaillan jälkeen, mutta puukottaja on tapahtuman jälkeen raitistunut mikä toivottavasti pitää. Kännissä tuppaa olemaan impulsiivinen.


Kerrah

Niille jotka eivät halua mennä lukemaan otsikkoa syvemmälle: Missi on siis puukottanut käännissä, ja nyt vetoaa että "en enää juo". Hyvä hänelle että raitistui, mutta tämä tapaus jää minun kansiooni "syitä miksi en halua viettää humalassa olevien kanssa aikaa".


EmperorOfMtJouppila

Ei muuten ihan pieni mora! Taisi toinen pää kurkata rinnan puolelta ulos mikäli kuvia on uskominen.


Iso-Jorma

”Uhrille aiheutui ilma- ja veririnta” Ja tekijälle silikonirinta?


Palulukan_Makto

Kek


Asleep_Horror5300

toppelt


Artzisan

Lyö vasemmalle puolelle selkään ja aiheuta veri- ja ilmarinta, koita vaatia lievennystä perusmuotoiseksi pahoinpitelyksi... Jännä että meni törkeänä pahoinpitelynä, päinvastaisella asetelmalla olis varmaan tullut tapon yritys.


hiivamestari

Niin että Ala-Kantin tuomio meni alakanttiin? ;)


Artzisan

Nauroin ääneen :D


Asleep_Horror5300

Vai että perusmuotoinen pahoinpitely. Semmonen ihan normi. Ihan semi-decent perus medium pahoinpitely. Ei midist.


Please_Log_In

Aika kevyt tuomio tapon yrityksestä. Mutta sai varmasti sympatia-alennusta.


deranger777

Naiset pääsee näissä aina vähemmällä. Suomessa ja käytännössä lähes kaikissa länsimaissa.


Please_Log_In

Juu, niin se tuntuu menevän. Tasa-arvon toteutumiseen on vielä matkaa. Naiset on totuttu monesti näkemään enemmänkin uhreina. Jo Hannu Lauermakin tietää tämän.


[deleted]

Suomessa vankilatuomiot ovat muutenkin hyvin alhaisia, varsinkin jos uhri jää henkiin. Tyyppi pääsee vankilasta vuoden jälkeen vaikka uhri kärsii koko loppuelämän. On turhaa kuvitella että miehetkään saa kunnon rangaistusta.


deranger777

Korvauksista puhumattakaan. Jos joku puhkoo vaikka silmän niin onkohan sillä arvoa kymppitonniakaan Suomessa kun rapakon takana luultavasti satoja tuhansia. Toki Suomessa ei ole moista kosto mentaliteettiä siinä määrin kuin Amerikoissa ja muualla, missä mm. kuolemantuomio on käytössä. Ainoa millä lyhyempiä tuomioita voi perustella on juuri tuo että ihminen tietyssä ajassa joko kuntoutuu, tai sitten ei. Jos siellä pidettäisiin paljon pidempään niin ae varmasti tuntuisi oikeusenmukaiselta varsinkin tiettyjen rikosten kohdalla, mutta toisaalta voi myös uusimisriski nousta mitä pidempään heiluu rikollisten seurassa ja samalla tottuu laitoselämään. Eipä nämäkään helppoja asioita ole, vaikka juuri henkeen kohdistuvista rikoksista, raiskauksista, yms. nämä 2-3v istumiset ovat aika naurettavia..


Oikeus-Ukko

>Korvauksista puhumattakaan. Jos joku puhkoo vaikka silmän niin onkohan sillä arvoa kymppitonniakaan Suomessa kun rapakon takana luultavasti satoja tuhansia. Henkilövahinkoasiain neuvottelukunnan (heva) suosituksista voi katsoa Suomessa keskimäärin sovellettavan korvaustason eri haittaluokissa. Silmämunan rikkoutumisesta hevan aineistossa suurin korvaus oli 7.200 €. Eli korvaus siitä plus ainakin kivusta ja särystä. Nää Suomen korvaustasot on ihan naurettavia. Edit: lisäksi valtiokonttori ei välttämättä korvaa näitä vahinkoja, eli onnea vaan periä tuomitut vahingonkorvaukset linnassa istuvalta kaverilta (et näe korvausta koskaan).


Please_Log_In

On olennaista myös huomioida että vankeinhoito on aika kallista. Lyhyemmät tuomiot tulevat valtiolle halvemmaksi.


Oikeus-Ukko

>Aika kevyt tuomio tapon yrityksestä. Siis törkeästä pahoinpitelystä hänet tuomittiin. Tapon yritys on tosi vaikea näyttää toteen, koska se edellyttää tahallisuutta - että syytetyn tarkoituksena oli tappaa. Vrt. esim. kuolemantuottamus. Näyttöä tappotarkoituksesta on vaikea antaa silloin, kun teko on jäänyt yritykseksi, eikä uhri ole kuollut. Jos uhri on kuollut, silloin päästään paremmin käsittelemään tahallisuutta myös dolus eventualis -perusteella, eli todennäköisyystahallisuutena.


incognitomus

Miss Valkoroska. Tuntuu olevan enemmän sääntö kuin poikkeus, että näillä Hesan misseillä on kaikenlaista väkivaltahommelia. Toki useimmin ovat ottavana osana, ku liivijengipojuyde vähä lyö päätä keittiönpöydän kulmaan.


halfmanhalfnelsson

Ei uskoisi kommenteista että Vakava-flairilla mennään


mahanmuuttaja

Don't put your dick in crazy


1mgone

Taisi tuomion mennä vähän ALA-KANTTIIN !!!! Kjeh kjeh....


Movericks

Ota yläveneeni ja takkini. Niin TAKKINI!


CreationTrioLiker7

Linnaan vaan. Ehdottomasti.


Anonasty

Ei ilmeisesti mennyt tarpeeksi alakanttiin...


dragofix

Selkeästi vaimomatskua.


Hopeitse

Suomessa olen oikeastaan yllättynyt että kovaa tuli, usein tuntuu ettei häkki kolise ellei uhrilta lähde henki.


k1tka

Karoliina hymyilee iloisesti kuvassa, jossa piilottelee kasvojaan paperin taakse. En ala arvioimaan tilannetta, mutta oudoltahan tuo syytetyllä näyttää. Kuva ehkä valittu juuri tuon ilmeen takia.