T O P

  • By -

harpiks

Pædagog i psykiatrien/handicap, kommunalt ansat Arbejde udelukkende i hverdage og dagtimer 6 års erfaring 32.500 + pension (14%) og feriegodtgørelse Edit: folk skriver kun løn. Men de skriver ikke hvor mange timer de reelt arbejder ? Det ville være rart at få med. Jeg er ansat fuldtid. Arbejder lidt mindre.


vikingsbeard

Jeg arbejdede som skolepædagog på papiret 42 timer, men havde reelt 25 timers arbejdstid om ugen - der var konge!


harpiks

Damn. Troede ikke den slags var muligt i offentlige stillinger. Hvad tjener man egentlig som skolepædagog ?


vikingsbeard

Timerne kommer fordi man medregner forberedelsestimer og lejrture... Kan sgu ikke huske før-skat beløbet, men fik udbetalt lige over 22 k, hvilket jeg synes var helt fair ift. Timer reelt arbejde jeg lavede Edit: som skolepædagog må jeg indrømme det var minimalt ift. Hvad jeg skulle forberede sammenlignet med lærerne


External_Valuable_55

Jeg får sløje 25.000 + pension. Offentligt ansat HK'er, Sjælland. Få års erfaring. Til gengæld har jeg den skønneste chef og kollegaer, som jeg nødigt vil bytte for en højere løn et andet sted.


mullam

Hold fast i dine værdier, grundet udbud & efterspørgsel er min løn højere (rent tilfælde at interesserer tidligere i livet), men man kan hurtigt ende i et helvede på jorden med en chef/ledelse der fatter brik. En go' chef og kollegaer er sværd at erstatte med selv den højeste løn.


Fun_Mistake4299

Jeg er i rengøring på et hotel. Jeg arbejder 28 timer om ugen på fast månedsløn. Jeg får rundt regnet 17000 før skat. Og det er helt fint til mig. Ingen børn, bil eller fast ejendom. Det er rigeligt til de daglige behov.


Happy-Pop-4745

Hvor bor du hvis jeg må spørge?


Mejeristen

Som navnet antyder, er jeg mejerist. Min timeløn er 200,54kr, aftentillæg 66,43kr og nattillæg på 75,98. Lørdagstillæg er et engangsbeløb på 186,54kr og søndagstillæg er 107,07kr/t. Pensionen er på 12,99%. Lige for tiden har vi stor ordretilgang, så jeg arbejder 6 dage om ugen/45-49timer ugentlig. Det får jeg omkring 55.000kr om måneden for, men ved normal drift på 37 timer, tjener jeg cirka 35.000


JayNN

Voldsomt mange IT-konsulenter her


Asrial

Velkommen til reddit sådan generelt set.


Grovbolle

Der er meget EDB der skal udvikles og driftes


kakatoru

Drives.


wanze

"Vi vækster helt vildt!"


kakatoru

Jeg græmmes


bookabuggy

*græmstes


Trick-Ad6523

29300 før skat + pension og ferietillæg 17 års erfaring Erhvervsuddannelse Arbejder i butik


Trick-Ad6523

Nordjylland


Foorku

Læge, 5 års anciennitet Grundløn 45k + 11,20% pension (?). Der står 16,85 på lønsedlen og heraf er 1/3 "eget bidrag", så jeg går ud fra det menes på den måde. Jeg får lønstigning igen til april, hvor jeg er 1. reservelæge. Derudover øges min løn med 25-30% i perioder med vagtarbejde o.lign.


DownsJuan

Throwaway! Jeg er uddannet i 2011 som tandlæge, og arbejder i Region Hovedstaden, lidt nord for København. Jeg tjener 87.000 om måneden, alt inklusiv


gifflareater

Bruh man skulle da have blevet tandlæge


Aqueilas

Ja der er vel en grund til at tandlæger er så dyre.....


Late-Solution7722

Overvejer at skifte studie til tandlæge fra medicin, så vil høre om jeg kan stille dig et par spørgsmål?


golumlars

Jeg er Ungarbejder i Føtex og tjener 70,2 i timen +tillæg


Robert-starkert

Er du gaaaaaaal du sejler i skejser. Kvickly gav mig kun 65 da jeg var kasseslave


Pedalos

Vi rullede med 42kr i timen i Superbest, dog tilbage i slut 90er start 0erne, en af mine venner opbrugte sit frikort og arbejdede så derefter til 25kr i timen. Det var sgu tider.


Robert-starkert

Hvorfor ikke bare arbejde frivilligt at that point -_-


ApertureNext

Lavede din ven andet end og arbejde? Vildt nok og opbruge sit frikort med den løn.


[deleted]

Tømrer . Udlært i 9mdr . Får lige omkring 51000kr før skat Får 275kr i time Fast og en fast bonus på 50kr


[deleted]

[удалено]


[deleted]

Jeg gemmer det halve af min løn


Practical-Life-3373

Holy f…. Det er godt nok en voldsomt høj løn som tømrer hvordan kan den være så høj? Kender ellers en del tømrer og de får like 30k


Russertyv

Det er meget mere, end hvad jeg troede en tømrer tjener, særligt en nyudlært. Er det fordi du arbejder mange timer?


DaftDrummer

I denne tråd. **Folk der tjener mere end dig.**


LegoKlunker

Det gør nas. Men hvor skal jeg da have snakket med chefen >:(


Theloser28

Hey. Jeg tjener 0kr. Dont feel bad


lorddrame

For hvad det er værd; **dem der tjener mere er mere sansynelig for at kommentere i denne tråd.**


cancerbyname

Full-stack software developer (.net + React JS). 35.500 før skat (6% pension). 5 års erfaring. København. Jeg synes jeg er underbetalt. Master's in computer science.


CopenhagenDenmark

Det er så nu du skal finde et job hos nogen der vil dig. Det er arbejdstagers marked.


VeryVeryNiceKitty

I morgen skal du tage fat i din chef og bede om minimum 10k mere. Ellers er det bare at finde noget andet.


cancerbyname

Det er mit problem. :-( Er super dårligt til forhandling. Synes jeg at det er bedre at skifte job.


VeryVeryNiceKitty

Spørg din fagforening om hjælp. Din manglende evne til forhandling koster dig 100.000 om året, så du bør være motiveret.


ScreamingGiantMidget

Du behøver da ikke at forhandle - du har jo "fået" et jobtilbud, og de har altså tilbudt 47.000 kroner. Du kan selvfølgelig godt lide dit job og din chef, så mon ikke han vil snakke med sin chef om hvad de kan gøre, så du kan blive i dit job (som du nu også viser kæmpe loyalitet over for). Enhver chef med respekt for sig selv, vil lynhurtigt finde pengene til en loyal (og underbetalt) medarbejder. Finder de ikke lønnen, er det virkelig et firma du skal overveje om du vil arbejde for - hvad er planen med dig? At holde dig på det løntrin for evigt? Edit: Mine chefer har altid vidst hvad jeg fik af jobtilbud. Ikke sagt på en "truende måde", nok mere bare så de ved hvad man er værd :)


aaaak4

det var min kone også. hun fik 40 og jeg fik hende til at bede 45k om hun fik det med det samme. hun laver også primært React og kunne få mere.


gnarlybeetfarmer

Datatekniker, ansat som teknisk support indenfor brændstof sektoren. 40k før skat ☺️ Pension er medregnet her. 6 års erfaring.


larholm

Du er underbetalt.


BonBelafonte

Wtf??? Mangler du et job? 50k betalt.


Alpemanden

Smid en pb med et cv så skaffer jeg kaffe?


cancerbyname

Tak.


Wiish123

Jeg får 38 som junior IT specialist, og jeg kan ikke 10% af hvad du kan. Og det er med 10% pension. Jeg har 1 års fuldtidserfaring...


Zenvon

Full-stack software developer i Københavnsområdet her (.NET + React + Blazor + MSSQL). Er pt. igang med at blive rekruteret til nyt job til 62.000 før skat + 10% pension oveni. Lige nu får jeg ca. 58.000 for en 35 timers arbejdsuge (betalt frokost). 5 års erfaring.


cancerbyname

Good for you. Bruge I/du Blazor til produktion miljø?


Zenvon

Ja, vi bruger Blazor i produktion. Min kommentar var ment som en bekræftelse af at du er underbetalt. :-) Der er vild rift efter .NET udviklere for tiden. Man kommer langt med en god LinkedIn profil.


AnthonMS

Har en nyuddannet web udvikler kollega der får 35.500 og 6% pension. Jeg blev ansat samtidig og jeg får 33.500 og 6% pension. Jeg har 3 års arbejdserfaring med web udvikling og et år som cyber sec analytiker. Så jeg er underbetalt og det bliver kommenteret for chefen til trivsel samtalen inden længe. Så du er i hvert fald også underbetalt! Edit: Vil lige nævne, jeg synes uden tvivl, at min kollega fortjener de 35,5k. Han er skide dygtig! Jeg forstår bare ikke hvorfor, i min chefs optik, at jeg ikke er det værd. Når vi laver det præcis samme stykke arbejde.


Goatbeerdog

Får mere som førsteårslærer. Du bliver bollet i røven mate


Grovbolle

Korrekt


Taurmin

Back-end udvikler, stats ansat i København med 7 års erfaring. Bachelor i IT Engineering. Jeg får 43.000 og 17% i pension, frem til udgangen af 2020 var jeg ansat i et større konsulenthus hvor jeg fik 48.500 og 8% i pension. Så jeg tror du har ret i at du er underbetalt.


herpington

Selv en nyuddannet cand.scient.dat burde få en højere løn. Du er i København og har nogle kompetencer, som markedet skriger efter. Du kan finde et nyt job i morgen.


FOKvothe

Du er voldsomt underbetalt. Jeg er React udvikler, har to års erfaring, den samme pension, bachelor i software engineering, og får 30.000 om måneden før skat. Det er også oppe på Færøerne, hvor lønningerne er mindre. Jeg tror du kan nemt finde noget langt bedre.


Piotyras

Du er pisse underbetalt. Du er Comp. Sci. graduate med 5 års erfaring? Forlang 50.000 kr minimum. Edit: Skriv hvis du vil arbejde som konsulent og få den løn du fortjener :P


Hjemmelsen

Din startløn hos os ville være omkring 47k 13% pension. Tænker du skal tage en seriøs snak med din chef.


Fafnr

Hvis du er dygtig har jeg et job til dig. Seriøst, no bullshit. Lover ikke noget, du skal evalueres - men vi hyrer i en react + node.js stak. Smid en pm hvis du vil vide mere!


FrndlNbrhdCp

Totalt uvidende her; men hvad betyder “full stack”?


madmanwithabox11

Så vidt jeg ved betyder det, at man laver både front- og backend programmering. At man koder både selve (f.eks) hjemmesiden man klikker rundt på (front-end), men også alt det tekniske bagved, såsom database og server stads (back-end). Jeg har dog kun en lille smule erfaring med front-end, så jeg har ikke den største forstand på det.


Slackerony

Det er helt korrekt! :-)


Stregen

At man hverken er god til databaser eller design. :\^)


TheNuogat

Fucking ødelagt.


Nijal5

Lol


flyvehest

Alle skibe sænket!


Ivana_Twinkle

At du Ian lave både frontend, backend og databaser. I princippet at man kan lave hele applikationen selv.


BlhueFlame

Jeg er fullstack .Net og TS, får 10k mere om måneden. 1 års erfaring. Jeg synes også at du er underbetalt. MSc Computer Science.


Lumberfox

Det er umuligt for firmaer at finde folk med din profil. Jeg kender flere steder der glædeligt betaler 50k for dig, hvis du ved hvad du laver


no_apricots

Damn du får lav løn.


Jasip68

Førtidspensionist tidligere slagter og soldat 18500 kr


Jomsvikingen

> slagter og soldat ( ͡~ ͜ʖ ͡°)


Jasip68

Ja men det var så ikke samtidigt, selv om begge erhverv de til tider var blodige. Edit, fedt brugernavn du har Jomsvikingen 👍🏼


Jobram

Damn. Hvordan fungerer sådan en førtidspension rent praktisk? Får man øget boligsikring/støtte udover og kan du tage, hvis din tilstand tillader det et sommerjob for at supplere din pension?


Millie-Mouse

Jeg er også førtidspensionist og får 16.454 før skat (samlever/gift)


Jasip68

Okay jeg er så single og også eneforsørger for min datter.


Heroheadone

Sosu assistent aftenvagt 28,86/t her. Grundløn: 22.700 Aften tillæg: 54kr/t Lørdags tillæg 54/t Søndags tillæg 91/t Pension:12% hvor jeg betaler 1/3. Giver en løn før skat på 31.000 +\- et par hundrede hver vej. Arbejder i et 5-2 rul med hveranden weekend. Skiftes til at arb henholdsvis jul og nytår. Sosu hjælper 1 år 4 måneder Overbygning til assistent 1 år 8 måneder. 11 års erfaring. Nordsjælland. Vores løn kan ikke stige efter et vist antal år. Det hedder “slutløn”


rasm3000

Jeg er ret sikker på at du ikke selv betaler 1/3 af din pension, givet du er kommunalt ansat. Andelen bliver bare betegnet som "egenbetalt" men er i praksis betalt af din arbejdsgiver. Det ændrer dog ikke på det faktum at du og alle dine SOSU-kollegaer havde fortjent så meget bedre. Ikke kun på løn men også på arbejdsvilkår. Danmark skal være taknemmelige for at vi har folk som jer, der plejer og hjælper de gamle og dem der har behov for det. Selv kunne jeg aldrig klare et sådan job, men jeg beundrer dem der kan.


Practical-Life-3373

46800 før skat dog kommer der altid en 50.000kr “bonus” hvert år, også 10% i pension oveni 26 år, mit uddannelses niveau er en håndværker Jeg arbejder på fabrik som operatør, også er jeg med til projekter som har fokus på drift og process optimering og har godt 2års erfaring i nuværende felt :)


gnarlybeetfarmer

Kræver det en uddannelse, eller kan man komme ind ufaglært? Jeg har både uddannelse og arbejde, men det er fandme en god løn!


Practical-Life-3373

I realiteten kan man vel godt komme ind ufaglært, der er en del uden relevant uddannelse Er også fint tilfreds hehe


therockActor

Cand. Mus. RIP


Worsaae

Jeg afsluttede min kandidatuddannelse i forhistorisk arkæologi i sommers med speciale i proteiner fra forhistoriske dyreknogler. Siden har jeg været ansat som arkæolog ved et par østdanske museer, men medregnet de mange år mellem bacheloren og kandidaten hvor jeg ligeledes har været fuldtidsbeskæftiget som arkæolog så har jeg omkring seks års erfaring fra faget. Pt. har jeg en løn på ca. 30300 kr. før skat og ikke medregnet pension og ferie og den slags.


Frohling13

Nu ved jeg godt det ikke er hvad denne tråd er til. Men shit dit speciale lyder spændende. Er selv uddannet bioteknologi ingeniør og kan slet ikke få nok af evolutionsteori og lign. Så hvis du har en smøre som ingen venner/familie gider høre på så er jeg lutter øre.


datadaa

Jeg ville betale dig 250 kr. via Patreon om måneden for lange dybe Piet van Deurs-agtige videoer om interessante arkæologiske emner på youtube.


CodWhisperer

Der var lignende tråd for nogle måneder siden med mere end 1000 kommentarer. Der er lidt data at hente der, men altid interessant at høre. https://www.reddit.com/r/Denmark/comments/o0z3jm/hvad_tjener_i/?utm_medium=android_app&utm_source=share


Bilka4Ever

/throwaway acc. 900K om året + Pension (8%) + KPI baseret bonus - Produktarkitekt - 15 år i IT-branchen - PhD fra DTU - Kbh


alejandrosalamandro

Hvad betyder “KPI baseret bonus”?


LJpzYv01YMuu-GO

Mit bud ville være *key performance indicator*. Dvs hans bonus afhænger fx af virksomhedens overskud.


Bilka4Ever

Lige præcist det


mr_turrican

Han er kommet til at bytte rundt på bogstaverne.


ApoliteTroll

Det er sgu noget rod, når man ikke får lagt KIP ordentlig på toppen af huset, så går det nemt galt. Forstår godt der er en bonus baseret på det.


RecklessDiaperBin

Offentlig kontordrone. Godt og vel 372.000 årlig. Alt inklusiv. Erfaring? Well, jeg har en en del erfaring og kompetencer der på ingen måde kan bruges i mit arbejde. Erhvervsskole. Uddannet smed og teknisk designer Arbejdspladsen er i Ringsted.


ParadiseLost91

Dyrlæge på højeste løntrin (opnås allerede efter 3 års ansættelse). Uddannelsen tager 5,5 år på uni, og jeg har snart 5 års erhvervserfaring. Jeg får 41.000 sådan cirka, dette er inklusive pension (husker desværre ikke beløbet ex pension). Al mulig fremtidig lønstigning kræver lønforhandling. På papiret en rigtig fin løn! Men jeg savner nogle af de goder, som mange andre har. Vi har fx ikke noget barnets 1. Sygedag, vi har aldrig 3 ugers sammenhængende sommerferie (nogle gange ikke engang 2, da vagterne skal deles ud på os alle, uanset hvad kontrakt osv. siger om sammenhængende ferie). Derudover selvfølgelig en masse arbejde på helligdage, ferier, fridage, weekender, juleaften, osv. Det er lidt ærgerligt med mængden af fysisk nedslidning - jeg er i landpraksis (primært kvæg), så har allerede bøvl med skulderen, og har selvfølgelig også fået min andel af spark, småskader, blevet klemt mellem ko og inventar, brændemærker, ar, dårlige arbejdsstillinger osv. Jeg er sluppet heldigt - det er ikke længe siden min kollega sprang leveren og bøjede 5 ribben, efter en patient ikke gad være med længere. Jeg elsker mit job, og det er jo det vigtigste. Men jeg oplever ofte, at folk tror vi tjener mere end vi gør - mange tror vi tjener på højde med tandlæger, læger osv. Vi tjener selvfølgelig stadig over gennemsnittet af befolkningen, eftersom vi har lang videregående uddannelse, skærpet ansvar, autorisation osv. Men det er nok ikke helt så meget, som folk går og tror.


ScrotalGangrene

Bor ikke længere i Danmark, så får en del mindre end jer. Omkring 20.000 kroner før skat som ufaglært MIS analytiker for en bank i England


WerewolfPotential660

Software udvikler uden ledelsesansvar. 20+ år. Datamatiker. 110.000 lønindkomst i Kbh, dog for en international (ikke-FAANG) virksomhed. Aktieoptioner med uvis fremtidig værdi, men jeg har allerede nok rigtige aktier til have samme aktieindkomst som løn. Ingen stress eller overarbejde.


BastardDevFromHell

Det lyder sku ikke som en hel dum stilling. Er du ekspert inden for en specifik teknologi siden du får så høj løn?


Inukshuk_

Han/hun har 20+ års erfaring. Du skal nok tillægge det faktum en del af forklaringen.


BastardDevFromHell

110k virker bare som over det man opnår med bare erfaring. Men jeg har selvfølgelig heller ikke mange data punkter på det haha.


emilsj

Ca. 47-48K med det hele (løn, pension, særligt ferietillæg). Folkeskolelærer. 11 år Professionsbachelor som lærer + kandidat ovenpå. Hovedstaden.


prodox

Hvordan i alverden kan du få så høj løn som Folkeskolelærer? Spørger da jeg kender en folkeskolelærer som har undervist i 40år i Nordsjælland og som får knap 31k før skat EDIT: Hov det var 33k ikke 31k. Men jeg er af den opfattelse at skolelærernes løn dikteres uden muligheden for at man kan forhandle sig op?


emilsj

I så fald evner han ikke at læse sin egen lønseddel. Der er ingen folkeskolelærere nogen steder i landet, der får så lidt.


-Fexxe-

Måske har personen taget al indtægt på et år og divideret ud på månederne.


TroelsKP

Hvilken kandidat har du taget?


emilsj

En cand.soc i Uddannelsesvidenskab.


sommer82

56600kr for skat. Bonus ca 100.000 årligt Uddannet sygeplejerske med speciale uddannelse. Arb i dag i medicinal firma.


The-Dood

28k + 6% arbejdsgiverbetalt pension. Web-konsulent/sælger. 1 års erfaring (dog 7 år siden jeg fik min kandidat). Kandidat i noget blødt IT-lort blandet med kommunikation og medier (men burde skære optaget med 80% på den type uddannelser) Østjylland. Min situation: Håbløst dårlig uddannelse. Lavt selvværd. Jeg har vitterligt ingen evner som markedet efterspørger. Hader mit job. Er taknemmelig for hvad jeg har og min familie. Men et fejltrin kan være nok til, at vi må sælge hus og bil, og lave vores liv helt om, hvilket holder mig vågen om natten. Jeg sparer heller ikke nok op til pension \_overhovedet\_. Pønser på at tage noget efteruddannelse, men jeg kan ikke gennemskue hvordan jeg skal få tid og råd. Hvis du er studerende: Kig nu for helvede på jobannoncer mens du læser. Find ud af hvad markedet efterspørger. Drop ud af dit studie hvis det ikke siger dig noget, og du bare "laller". Jeg har spildt de bedste år af mit liv på bare at bestå eksaminer, men uden nogle faglige mål, og nu er jeg fucked. Don't be like me.


Beefsideiron

52702 + 12 % arbejdsgiverbetalt pension oveni hatten. Linux / devops / automatisering / virtualisering primært 6 års erfaring fra hosting, datacenter etc. Intet der har med faget at gøre. København. edit: før skat altså.


Yung-PAPI

\~37000 før skat (31000 i grundløn + overarbejde/vagt tillæg) 2 års erfaring - Datamatiker 25 år fra Aarhus


MrHaxx1

Shiiit, folk tjener meget her. Jeg er kandidatstuderende, men har haft jobbet siden andet semester på bachelor. Jeg arbejder som studentermedhjælper som brugeradministrator. Jeg tjener 186 kr i timen. Får 15,6k om måneden i gennemsnit. Var før studentermedhjælper som IT-ansvarlig i en lille forening til 135 kr i timen. København edit: I gennemsnit er mine aktier steget med 4000 kr om måneden, siden jeg begyndte at investere, men det betyder ikke det store indtil at jeg faktisk sælger.


Practical-Life-3373

Dit key work er nok du er sturderende også er din løn squ da ret godt. plus du investere på siden, med 4k månedtligt afkast i snit betyder også der er en god sjat med godt potentiale til fremtiden hehe


Riot101DK

Jurist. 3 års erfaring. Jeg får omkring 38.500 før skat, inklusiv pension, tillæg osv. Jeg er fuldmægtig i en styrrelse, der behandler klager over myndighedernes afgørelser. Jeg arbejder 37 timer om ugen, og næsten aldrig mere. Selvom jeg kunne få væsentlig mere i det private, så er jeg meget tilfreds med min løn og mit arbejde, fordi jeg bare aldrig har travlt og jeg får helt ufatteligt meget fleksibilitet - så jeg har en masser af tid til min søn 😊


BrainBusiness3893

Førsteårs murerlærling, får 91,80kr/t, har ikke udregnet årsløn.


BrainBusiness3893

Og jeg er 17 år


schrodingersdev

60.000 (før skat) + 5% pension * Software Udvikler (Frontend) * 6 år * PBA (Professionsbachelor) i Web Development * København


Funny-Masterpiece880

Det sku en fin løn bror mand


delibos

Hvor mange års erfaring havde du i frontend da du var til forhandling?


schrodingersdev

Altså det er ikke min første løn. Startede fra uni 6 år siden med 28k, og så gik op relativt hurtigt.


kronsj

Er det som konsulent ?


schrodingersdev

Nej, fastansat.


seastrike123

Lagerelev 9 måneder Gym samt grundforløb 2 lageroperatør (underuddanelse) Nær aalborg. Nordjylland Ca 8500 månedligt


Pingonether

Faktisk vildt hvor få folk der er "arbejdere" inde på Reddit generelt (har set lignende tråde fra andre subreddits). Langt størstedelen er nogle af de der IT-Wizards


Winterfeld

Da jeg engang snakkede om Reddit på mit arbejde var der ingen der vidste hvad det var. Tænker Reddit er meget IT fokuseret :)


harpiks

Samme her. Ingen kender til det på mit arbejde.


Razdain

36.000 kr/md + 6% pension MSc medicinal chemistry in Odense. International and barely speak Danish :{


Longpinis_with_an_i

115.000 før skat pr måned + 14% pension og typisk 3-4 måneders bonus. Shipping. 20 års erfaring


shexna

31500 * Hvilken stilling har du? - IT Supporter * Erfaring - Callcenter i 2 år, Netcafe * Uddannelsesniveau - Ingen relavant * By/region - KBH Ud over dette har jeg også en enkeltmandsvirksom hvor jeg yder IT support, dette giver fast 5000 DKK ekstra hver måned efter skat.


calc-exe

63.000kr om måneden som red team/pentester 3 års erfaring Ingen uddannelse(med relevans for jobbet) København


Emil8250

Hvordan kom du i gang med pentesting? Er selv software udvikler, og har kun lavet pentesting på hobby CTF niveau


calc-exe

Startede på hackthebox og kom i top50. Så alle ippsecs videoer. Efter det var det nemt at tage oscp certifikatet. Skrev en blog om lidt af det og lign tekniske ting. Opdaterede min LinkedIn og jobtilbudene kom flyvende ind. Der er kæmpe mangel på talent i branchen pt. Men fokuser på active directory, Azure, generelt Microsoft miljøer og lidt web. Det er der de fleste penge er. Eventuelt få et par CVE'er på dit cv, skriv blog post om hvordan du fandt dem og smid det på LinkedIn.


Florglad

60.000 + 10% pension og 4-8% årlig bonus. 17år sw Ingeniør Ballerup


zhantoo

Det er godt nok tidligt at være software ingeniører i en alder af 17!


magistrate84

Uddannet med en kandidat i historie, men arbejder med tele-systemer(pbx), kontaktcenter-systemer og calltrackning i relation til hjemmesider. Har en 6-7 års erfaring indenfor området. Får godt 47.000 om måneden før skat med 18% oven i til pension.


[deleted]

[удалено]


GfxJG

Af nysgerrighed, din kandidat er vel ikke i Interaktive Digitale Medier, er det vel? Bachelor i Komm og så en Cand.IT lyder derhen af. Du må gerne skrive en PB hvis det er for specifikt, men er selv nyuddannet med den kandidat og vil netop gerne ud som IT konsulent, så shooting my shot, you know!


Pastoren

Ca. 37.000, inkl. rådighedstillæg (kan kaldes på arbejde i hele mit provsti, stort set når som helst, inkl. fridage og ferier) og 15% af min grundløn trækkes til tjenestebolig. Hertil kommer tjenestemandspension. Sognepræst med syv års anciennitet. Fyn.


Daoed

Kæft der er mange IT drenge her


charloBravie

Og piger


spacethunderstorm

Ufaglært hvidevare montør. 31.000,- fast og alt over 37 timer giver min timeløn i overarbejde. Firmaet betaler 12 procent i pension. Har så også 55 timers arbejde om ugen, men jeg grinder mens jeg stadig er ung for at have en solid opsparing. 11 måneders erfaring.


nikofant

5.400 om md. Jeg er studerende og "lever" af SU.


Sunfker

~85k/måned inklusiv pension og gns bonus, derudover nok omkring 10k/måned i “goder”. 6 års erfaring, projektleder i konsulentfirma, København. Kandidat i økonomi.


friedgreenfish

Hvilke "goder" snakker vi om? 10k er pænt meget i avis og fri telefon


ManOfDoors

Sælger i et forsikringsselskab, 7 års erfaring, kortere videregående, ca 61.000 + 15,5% arbejdsgiverbetalt pension, Jylland


The-Dood

61k fladt? Eller er det noget provision du sjusker med ind her?


fischmana

Selvstændig aktiehandler og fuldtidsoddser på dota 2. Nogle måneder -15.000. Andre +400.000. Gennemsnit på +20.000 efter skat. Arbejde 10-70 timer om ugen med et gennemsnit på 20.


bad_dab

Vil du sige noget overordnet om din betting strategi i dota2?


fischmana

Jeg sidder og ser alle kampe hver dag mere eller mindre med en livescore ved siden af med networth graf og kills. Det handler meget om at finde en livescore API som er lige så hurtig som boomakerens, hvis du vil have en chance for at liveoddse på online events hvor twitch er 2-5 min forsinket ift. kampen. Sidder med 3 skærme. En på bet365, en på livescoren og en på danske spil. Spiller der hvor oddset er højest selvfølgelig. Jeg laver både premarket plays og liveodds. Liveoddser primært på online events da jeg mener at det er nemmere at opnå en edge her. Mht premarket plays så har jeg en matematisk tilgang til det og mener at man ved akkumulatorspil (kupon med flere kampe på) kan opnå den højeste ROI (return of investment). Af samme årsag ønsker jeg gerne at spille på at et hold vinder flere forskellige kampe på én kupon som fx spille OG til at slå EG 2-0 og Secret 2-0 eller vice versa (til at tabe begge kampe 0-2). Det havde jeg fx gjort ved at spille SG Esports til at tabe alle deres maps 2-0 og havde lavet en lidt anden variant med Thunder Predator til at tabe alle map 2 mod nogle gode hold før 30 min. Jeg tænker at hvis et hold er undervurderet/overvurderet i én kamp af bookmakeren så er de sandsynligvis det samme i den næste kamp hos bookmakeren, hvorfor man med fordel bør kombinere disse udfald. Ydermere vil ROI'en blive højere ved at kombinere fremfor at spille single spil. Et tænkt eksempel kunne være: Forestil dig to kampe hvor OG først møder EG og dernæst møder Secret. OG til at vinde giver odds 3 på begge kampe, men burde give odds 2,5. Hvis du spiller det som singlespil, og lægger 100 kroner på hver kamp, så vil du opnå en ROI på 3/2,5 = +20% og derved i gennemsnit tjene 20 kroner per kamp og derved 40 kroner i alt (2 kampe). Hvis du spiller det som kombination så vil du opnå en ROI på (3\*3)/(2,5\*2,5) = +44% og derved i gennemsnit tjene 44 kroner pr kupon og derved 44 kroner i alt (samme 2 kampe, men på én kupon). Dette gør at hvis du ved hvad du laver og er god til at finde valuebets, så kan du opnå en hel absurd ROI på over 50% hvis du kombinerer +4 kampe. Jeg kombinerer ofte +8. Ydermere tror bookmakeren at man er idiot hvis man kombinerer så mange kampe, hvilket kun gør det mere genialt, da du herved undgår limitation. Det negative ved det er den meget ustabile indtjening, hvorfor singlespil liveodds er en nødvendighed for at få det til at løbe rundt i dagligdagen (for mit vedkommende i det mindste). Udover det så har jeg ikke rigtigt nogen strategi som sådan. At se en helvedes masse dota er vel min strategi. Holde øje med hvilke spillere der er på hvilke hold. Blive et leksikon. Få en edge hver gang der kommer nye hold med spillere du kender. Spil hurtigere end de andre oddsere, så du får oddset i en høj værdi inden bookmakeren sænker det - tjek udbud tit og se om der er kommet nye kampe. Jeg vurderer tit et odds ved at tænke hvor ofte Hold A vil slå Hold B ud af 10 maps og derved regne på hvad 2-0 eller 2-1 skal give. Har også lavet et excelark til dette formål, men mest bare for hyggens skyld egentlig.


sagginutz

Sindsygt hvad folk får i løn 😮 hvad fanden bruger i alle de penge på? 😆 1 års voksenelev som tømrer - 150/timen - ca udbetalt 14k - østjylland


IshouldDoMyHomework

> Sindsygt hvad folk får i løn 😮 hvad fanden bruger i alle de penge på? 😆 Betale en satans masse skat. Derefter ejendomsværdiskat og grundskyld. Til sidst alverdens crap man skal bruge som småbørnsfamilie.


gossip_girl919

Barselsdagpenge 😅


SchjoedtHappens

Togfører med 13 års erfaring. 37 timer i ugen. Kr 34.910 +4% fritvalgskonto + 8% pension


throwaway280820

Rammer ca 1.050.000 kr i år pga en større bonus, inkl. pension og overarbejde. 15 års erfaring, it konsulent med arkitekt opgaver i hovedstaden. Throwaway fordi.


StraightForwardLine

Hvor mange timer lægger du?


throwaway280820

Det svinger lidt, men over det sidste år har jeg nok lagt 45-50 timer om ugen. Jeg har skruet en del ned efter jeg i flere år lå på >60 timer og op mod 80 timer + køre/flyve tid. Det er også et job hvor man udtænker designs og løsninger, så man kan hurtigt komme til at tænke over et problem der nager, selvom man ligger på sofaen og binger Netflix.


kronsj

Det er en ulempe ved it-branchen (og sikkert også mange andre brancher) at man ikke nødvendigvis slukker for spekulationer og søgninger, selvom man har slukket computeren (eller slukket lyset på skolen)


Inukshuk_

45-80 timer plus køre/flyve tid...Føj for satan! To each their own I guess. Enten arbejder man for at leve eller også lever man for at arbejde. No harm, no foul.


worldtravelercouple1

IT arkitekt. Hovedstaden. Kandidat i økonomi. 80.850 DKK pr. md. inkl. pension.


Seithin

Du må være ham der Eric, CEO


Hoepenhagen

Hvad er en IT arkitekt? Hvilken uddannelse kræver det? Det lyder mega spændende


buein

Hej - en IT arkitekt er en der står for hele eller dele af en virksomheds IT arkitektur dvs. Hvilke systemer skal virksomheden have for at efterkomme behovene fra forretningen, hvordan skal systemerne driftes, hvilke systemer skal opgraderes og hvilke skal skiftes ud med ny teknologi. Opgaverne kan også indebære definitioner for bestpractices og system specifik arkitektur (e.g. arkitelturen på en Database/Datawarehouse/andet) Som IT arkitekt kan man have mere eller mindre hands-on og det er vigtigt at man gider at holde sig opdateret omkring nye teknologier mm. Oftest har IT arkitekter lange IT uddannelser fra Uni, men der er også nogen med kortere IT uddannelser. Fælles for de fleste er at de har haft job som udvikler tidligere i deres karriere.


Amnestic

Skræmmende hvor mange folk med ikke IT-baggrund der render rundt og leger IT-arkitekter.


[deleted]

[удалено]


IshouldDoMyHomework

Hvad er endnu mere skræmmende, er folk som tror det kræver en kandidatgrad i datalogi at blive en god arkitekt.


octarinedoor

*Græder i lærerløn som nyuddannet


FrndlNbrhdCp

30.960 før skat. + tjenestemandspension. Plus tillæg for ulempevagter/overarbejde mv (hvilket jeg meget sjældent har) Politibetjent 15 år Hovedstaden.


emilsj

Er det set som noget at arbejde hen imod for de fleste, at man kan arbejder inden for normal tid? De fleste betjente, jeg hører om, arbejder både skævt og over, uanset om de har lyst eller ej.


FrndlNbrhdCp

Det er nok mest perioder i ens liv. Som småbørnsfamilie er det helt normalt at sigte mod dagstjeneste for at få tingene til at hænge bedst muligt sammen - særligt hvis man er gift med en anden der arbejder skiftehold. Når man når karrierens efterår er det også almindeligt at man får dagstjeneste. Med alderen er der i hvert fald mange der har oplevelsen af, at det bliver markant sværere at “komme sig” ovenpå en nattevagt.


Jomsvikingen

> særligt hvis man er gift med en anden der arbejder skiftehold En sygeplejerske. Betjente gifter sig med sygeplejersker.


KeepClean1105

Online marketing, in-house BA. 5 års erfaring - Kbh 29500 før skat uden pension.


Goatbeerdog

Førsteårs folkeskolelærer. 36000 før skat. 5900 i pension om mdr oveni Midtjylland


Psychological_Tear_6

Jeg tjener i princippet 27.000 kr/m, men jeg er i fleksjob og får derfor tættere på 21.000 kr/m. • bioanalytiker, fleksjob i privaten • nyuddannet • professionsbachelor • hovedstaden


Danishmodder

Jeg er nyuddannet revisorassistent, har 2 års erfaring og får 24.500 om måneden før skat. Har en hhx, hd 1. Del og er igang med 2. Del. Bor i trekantsområdet


DrenchedToast

Hvor er juristerne henne?? Måske har de ikke tid til reddit 🤷‍♂️


Znakie

Godt 44000 kr + 10% pension, så rundt regnet 49000 kr i måneden - og det er før skat. Det er fast månedsløn(der kan være enkelte tillæg i specielle situationer, men sker sjældent i min stilling), men før COVID hev jeg også 10-20000 kr skattefrie kilometerpenge hjem årligt, oven i(det har været endnu mere tidligere, men var egentligt glad nok for ikke at skulle bruge så meget tid i bilen), men det er stort set væk nu, har været på en enkelt tur siden første lockdown for 1½ år siden, der gav 750 kr eller sådan noget, og firmaet konverterer til mere work from home, så de penge kommer nok aldrig rigtigt igen. ​ * Software udvikler * 7 års erhvervserfaring i faget efter endt uddannelse, plus en række ikke relevante fritidsjobs før det * Bachelor i IT og Kandidat i IT-ledelse * Thisted, Nordjylland


CopenhagenDenmark

> hev jeg også 10-20000 kr skattefrie kilometerpenge hjem årligt Det er jo kompensation for kørsel i egen bil. Det kan man da ikke tage med som indkomst?


jefutte

Jeg ville ikke regne det med som løn, men det er jo en indkomst og med den rigtige bil kan der være gode penge i det. Jeg kørte en Corolla i graven som jeg gav 30.000 kr for og havde i 9 år. De sidste 2 år havde jeg et overskud på ca 25.000 kr efter forsikring, benzin og reparationer, kun pga kilometerpenge.


tstormk

Senior frontendudvikler med 7 års erfaring. Jeg har ingen uddannelse. Jeg tjener ca. 1.2 millioner kroner om året + 9.3% pension. Grundlønnen er på ca. 1 million og så får jeg $120k USD i aktier over fire år. Jeg bor i Berlin.


TheFallenSausage

Arbejder du for en FAANG virksomhed?


Prinzern

Blev færdig med HTX og blev enig med mig selv om at det nok var bedst hvis jeg droppede videre skolegang. Endte med at komme ind i anlægsbranchen. Uddannet anlægstruktør, arbejdede primært i Storkøbenhavn og Nordsjælland. 27000 før skat samt fast firmabil. Mulighed for udkaldsvagter og weekend/nat- arbejde kunne jeg hurtigt hive 4-6 tusind ekstra.


StuckInCopenhagen

Throwaway account. Jeg er softwarearkitekt med 20 års erfaring. Jeg arbejder pt. freelance til 750 kr. i timen. Er der nogle her, der tager røven på nogen - og i så fald, hvem gør hvad? Også… Jeg har freelancet i mange år, men overvejer fast arbejde, men jeg har ingen idé om, hvad jeg skulle kræve i løn? Edit: jeg arbejder fuld tid til 750 kr. i timen, hvilket giver omkring 120.000 mdn før skat.


ilikeirony

Jeg ansætter rigtig mange IT-konsulenter - freelance og gennem bodyshops - jeg kan slet ikke få en timepris på 750 med 20 års erfaring til at hænge sammen. Det lyder som *voldsomt* lidt. Har du bare udlignet til en fuldtidsstilling eller hvordan?


Leadership-DK

78.000kr pr mdr plus pension 17,3%, hertil en årlig bonus (bonus er ikke pensionsgivende) Offentlig koncernledelse 8års ledererfaring - arb.tid pr. uge +50timer Master i off. ledelse Region Syddanmark


loenloenloen

Throwaway account Team leder/chefkonsulent i finansbranchen, hovedstaden 4 års erfaring, 30år Cand.merc, CBS 51500 + 12% pension + branchespecifikke fordele. Bonus er sjældent i de her tider. Har ingen idé om det er godt eller skidt.


MesMeMe

Manager, 10 år, Kandidat, København. 85.000


chapinong

Hardware udvikler med 3 års erfaring og en diplom elektro uddannelse fra DTU. 45130,- (inkl. 10% pension)


Nerisja

Pædagog på 35 timer med skiftende arbejdstider, derfor tillæg en gang imellem. 30.000 før skat. Tror squ hellere jeg vil gennemføre en eller anden IT uddannelse. Nogen bud?


RedSane

Ved godt at OP har spurgt efter løn osv. men det er lidt nedern at svare med Dagpengesats, såå.. Hvis der er nogen der står og mangler en backend udvikler et sted i nærheden af Slagelse, så ville det være fedt at få kontakt. Er uddannet datamatiker og søger et sted hvor min karriere kan begynde. :)


kast_mig_vaek

Arbejder af helbredsmæssige årsager på nedsat tid i det offentlige som IT-konsulent (28 timer om ugen) i Østjylland. 35.800 kr. om måneden inkl. pension og et mindre tillæg. Ville være ca. 47.000 om måneden hvis jeg arbejdede fuld tid. Har betalt frokostpause, flextid og rig mulighed for hjemmearbejde, hvilket jeg altsammen vægter højt.


densyngendelussing

42 af de lange før skat inkl. pension. Jeg er journalist, uddannet fra DMJX med 5 års erfaring, bosat i Aarhus.


5c225e3f-732f8c2ca81

It konsulent, 8 års erfaring, cand scient, Aalborg, 57000kr + bonus (ca 30000kr/år)


SoFuckingRelatable

Hvilke services tilbyder du som it konsulent? Tænker “it konsulent” må spænder ret bredt. Blot nysgerrig.


5c225e3f-732f8c2ca81

Primært arkitektopgaver og er så småt ved at starte op på business development. Ingen projektledelse eller andet ledelsesansvar.


no_apricots

Backend softwareingeniør. Tjener omkring 67.000+pension på 8% og bonus(cirka 15-20% af min årsløn). Sidste år tjente jeg 900.000 godt og vel


Todayisturtle

25.000 for 160 timer pr. måned. Kok med 7 års erfaring. Kæresten tjener dobbelt så meget som mig, og arbejder halvt så meget. Han er ingeniør. Jeg klager ikke; jeg har super søde og sjove kollegaer. Selvom det er lange dage, og et slidsomt arbejde, så hygger jeg mig for det meste. Dagene er aldrig ens :) Og så får jeg lov til at udfolde mig kreativt. Edit: "Får" og ikke "for".


SWG_Vincent76

Selvstændig bogholder, ca 22 års erfaring, gymnasium, 1-årig hhx, forskellige HD enkeltfag, 2 års trainee uddannelse på revisor kontor, Nordsjælland. 2018: lønmodtager ca 410k brutto, 37t 2019: selvstændig år 1 - ca 360k brutto, opsparing +250k, 37t 2020: selvstændig år 2 - ca 80k brutto, opsparing -100k, 37t 2021: selvstændig år 3 - ukendt